Достатъчни ли са хранителните добавки за перфектен резултат?

Kои са най-добрите хранителни добавки за трениращите? Първоначално те са пренебрегвани, но след като стане дума за спортни суплементи, мъжете започват да разсъждават за тях различо. За суплементите е известно, че оказват добро влияние при тренировки и го поддържат във форма. Само те обаче не са достатъчни. Познати са още три добавки, които засилват имунната система. Ако поискате да купите качествени продукти на достъпни цени, изберете хранителните добавки от megazob.com.

Нека се запознаем с петте най-важни хранителни добавки.

1. Зелен чай.
Зеленият чай и неговата честа консумация помага за редуцирането на телесните мазнини. С други думи пиите зелен чай за отслабване. Неговата консумация засилва термогенезата и прави чудеса за коремната преса като оформя мускулите перфектно.

2. Протеиновите пудри.
Употребата на протеинови пудри се налага поради недостатъчното количество на протеини, които се садържат в ежедневният прием на месо и млечни продукти. Допълнителната консумация обаче не означава натрупване на излишни мазнини. Напротив. Тяхната употреба е нужна за растежа на мускулната маса и постигането на желаният от Вас резултат.

3. Креатин.
Креатинът е изкуствен източник на енергия. Неговият прием подпомага тялото и неговото възстановяване след извършването на тежък физически труд.

4. Рибено масло.
Най-добрата хранителна добавка за поддържането на здрава сърдечно-съдова система е рибеното масло. Желателната дневна дажба на тази добавка е 1-2 грама в менюто на бодибилдъра.

5. Мултивитамините.
Когато приемът на витамини по естествен път чрез плодове и зеленчуци е занижен, се налага допълнителна употреба на мултивитамини. Учени от Световната здравна организация твърдят, че осемдесет процента от мъжкото съсловие на земята, не успява да получи достатъчно витамини на ден, ако не консумира достатъчно плодове и зеленчуци. Винаги когато купувате хранителните си добавки, четете внимателно съдържанието на опаковката. Задължително трябва да пише, че е за мъже, защото ако попаднете на женската формула, сами се подлагате на риск от развиване на хемохроматоза, поради наличието на огромно количество желязо в тях.