Креатин монохидрат и защо да го изберем

Какво е мнението ви за хранителните добавки?  Привърженици ли сте на добавките, които отговарят за увеличаване на мускулната маса, силата и издръжливостта? Ако отговорът ви е „да“ или просто искате да научите повече по темата, днешната ни статия е специално за вас.

Ще започнем с информация за една от най-популярните и разпространени добавки, а именно kreatin monohidrat от fhl.bg – https://www.fhl.bg/products/listing/61/kreatin-monohidrat.html . Той отговаря за набавянето на повече енергия за клетките. Ето защо силата и издръжливостта се повишават, което пък позволява увеличаване на натоварването по време на тренировки, както и по-голяма издръжливост. Именно по този начин мускулната маса се увеличава, но би било добре да имате предвид, че заедно с нея се увеличава и теглото. Ето защо креатинът най-често е предпочитан от представителите на силния пол, а не от дамите.

Продължаваме нататък с темата за най-добрия креатин монохидрат. Всъщност въпросът е доста популярен и със сигурност изисква отговор от специалист в областта. Тъкмо това е и причината, поради която съветът ни към вас е да се консултирате със специалист, за да разберете каква трябва да бъде дневната доза креатин, която трябва да приемате, тъй като тя ще бъде съобразена с телосложението и теглото ви.

А за финал държим да обърнем внимание на цената на креатин монохидрат. Няма съмнение, че темата вълнува всички, тъй като именно от цената на хранителната добавка зависи дали тя ще бъде предпочетена, или не. Добрата новина е, че цената е по всеки джоб, което означава, че закупуването на креатин няма ни най-малко да ви затрудни. Освен това е важно да знаете, че можете да поръчате избраните от вас добавки, както креатин монохидрат от онлайн магазин, което ще ви улесни още повече и ще ви спести много време.