Казеин: протеин за отслабване

Искаш да знаеш кой е истинският протеин за релеф, който вече можете да купите на най-ниска цена в България, а именно само за 115 лв за 2.5 килограма! Това е най-известният протеин за отслабване и нисковъглехидратна диета наречен Мицеларен казеин на Bulk Powders. А ето и най-важните въпроси и отговори, които ни интересуват, за това как да приемаме протеина.

Как се пие и бързо ли действа протеина са основни въпроси, които се нуждаят от отговор, когато си го закупим. Приема на една доза протеин замества едно или две хранения за деня, като тя се равнява на 30 грама. Възможно е да усещате глад, като можете да хапнете и филийка черен хляб с протеина. Това е в случаите, когато не желаете да отслабнете толкова бързо. Относно действието му обаче ефекта е изумителен. При прием за една седмица, можем да свалим мужду 1 и 3 кг, в зависимост от човека, защото при всеки резултатите са различни.

Micellar Casein може да се определи като бавен протеин. Това означава, че се разгражда сравнително бавно в организма, в порядъка до 7-8 часа след консумация. Хубавото при него е, че за това време вие се усещате сити и не ви се иска да приемате допълнително храна. Това е само храна за мускулите ви и не съдържа почти никакви въглехидрати и мазнини.

bulk-powders micellar casein

Можем да намерим протеина в две разфасовки от 1 и 2.5 кг, а една доза се равнява на 30 грама. Ако вземете разфасовката от 1 килограм , при прием един път на ден, той ще ви стигне за 33 дни, а именно 33 дози. Другата опаковка от 2,5 кг. ще ви стигне за 83 дни.

Този протеин е здравословен и полезен, защото съдържа аминокиселини, които се намират в определени храни. Те трябва да се приемат за да не усещате глад и за да е здравословна диетата ви.

Протеина се консумира като една доза се разтваря в 250 – 300 мл течност, за препоръчване трапезна вода и се изпива наведнъж. Може да се разтвори и в нискомаслено мляко, но ние препоръчваме да се консумира само с обикновена вода, за да имате по голям ефект. При желание може да вземете заедно с него и филийка черен хляб, малко черен ориз или други комплексни въглехидрати.

Този протеин няма нежелани противопоказания. Той може да се консумира дори и от вегетарианци и хора с непоносимост към лактоза, като няма да им навреди по никакъв начин. Количествата на лактоза в него са много ограничени.

Хубаво е, че производителя му е позната английска фирма, доказала се като реномиран производител на здравословни храни и добавки. Тя се казва Bulk Powders и разполага своята фабрика в Германия, а не в Китай, както повечето други производители на такива храни.

Хвърляйки поглед върху цените на другите протеини можем да заключим, че в България в момента няма по-добра цена за протеин – казеин с толкова високо качество. Чистотата му е цели 90%. В големите онлайн магазини за хранителни добавки в момента се предлагат казеини с чистота от около 75 до 80% на същите цени. За тази цена вие получавате най-добрия протеин за отслабване, от реномиран и доказъл се производител.

Можете за закупите казеина сега и след 2 седмици да посрещнете лятото красив и с изваяна фигура! Казеина ще ви даде енергия и самочувствие, при това докато горите мазнини! Купи сега, количеството е ограничено!