Маниашки добър телешки протеин за най-добрите постижения

На въпроса „Kакво иска човек?“ в отговор се появила латинската сентенция „Здрав дух в здраво тяло.“
На въпроса „Как да го постигне?“ – отговорът е телешки протеин Bulk Powders!

Какво представлява телешки протеин в магазинвелосипеди.com Bulk Powders?

Произведен по немска висококачествена технология хидролизиран протеин с вискока водоразтворимост и отличен аминокиселинен профил.Маниашки добър протеин! Благодарение на немското си качество Bulk Powders е продуктът с най-високо процентно съдържание на чист протеин- цели 97% в неовкусения вариант и 90% в овкусения вариант. Тези стойности недвусмислено говорят за липсата на каквите и да било евтини добавки и консерванти, ГМО, мазнини, въглехидрати или глутен в телешкия протеин Bulk Powders. Протеинът има добър аминокиселинен профил и отлична водоразтворимост. Източник е на глутамин и групата на верижно разклонените аминокиселини, които спомагат за въстановяване на мускулните влакна и стимулират протеиновия синтез в мускулите за растеж и оформяне. Тези аминокиселини не се синтезират от самия организъм, а се набавят единствено чрез храната. Телешки протеин Bulk Powders представлява само преработено 100% телешко месо.
Маниашки добър телешки протеин за най-добрите постижения
Кога да приемаме телешки протеин Bulk Powders?

Телешкият протеин е изключително подходящ за времето, когато се чистят подкожните мазнини и се работи за релеф и дефиниция на мускулите. Телешкият протеин Bulk Powders е бавен протеин и е най-подходящо да го приемате вечер преди сън, защото се усвоява през период от 6 до 8 часа, през които е активен. Друг вариант е сутрин, в началото на деня или към междинни хранения, когато е добре да го комбинирате с бавни въглехидрати като черен хляб, кафяв ориз и зеленчуци. Всичко зависи от вашите нужди и желание.

Колко от протеина да приемаме?

Една доза е 30 гр и се разтваря в 200 мл вода/ Може да се приема от един до три пъти на ден според личната диета и потребности. Когато е добавен към междинни хранения телешкият протеин Bulk Powders ще ви накара да чувствате ситост по дълго и да редуцирате броя хранения за деня. С една доза Bulk Powders осигурявате на организма си белтъчините, от които се нуждае, без да приемате всички вредни добавки, които присъстват в състава на обработеното месо и месни продукти на пазара.

Изгодна ли е цената на Телешки протеин Bulk Powders?

Цената на протеина е най-ниската възможна за подобен висок клас протеини. За разфасовка от 2,5 кг цената, която заплащате е само 88 лв. Това означава, че доза телешки протеин струва само 1 лв, а по-голямата разфасовка ще ви стигне от един до два месеца и половина според това колко често приемате протеина.

Може ли телешкия протеин да навреди на здравето ни?
В никакъв случай. Продуктът няма никакви противопоказания, тъй е висококачествена преработена храна. Може да се приема неограничено време.

От къде да си купим телешки протеин Bulk Powders?

Може да си поръчате телешки протеин Bulk Powders от онлайн магазин Магазинвелосипеди.com, където освен телешки протеин може да намерите още добавки с маниашко качество на ниски цени като казеин, ксилитол, стевия, сурватъчен протеин и др. Доставка се извършва до всяка точка на страната. За София разчитайте на бърза и безплатна доставка.