Стевия за отслабване на страхотна цена

Разликата между стевията и обикновената бяла захар, която сме свикнали да консумираме е, че стевията няма калории и има чудесен гликемичен индекс, което означава само едно. По-бавно усвояване на въглехидратите, по-големи ползи за организма и никакви вариации в кръвната захар. Подходяща е за диабетици, защото за разграждането на гликозидите, които съдържа, няма нужда от участието на инсулин.

Освен това нормализира кръвното налягане при хипертоници, извежда токсичните вещества от организма и благоприятства целия здравен статус на организма. Интересен факт е, че в Парагвай, където производството и консумацията на стевия са най-големи, диабетиците са под 1% около 10 пъти по-малко отколкото в САЩ или Западна Европа.

И накрая най-голямото и широко приложимо качество на стевията е нейното съдържание на цели 0 калории. Това я прави незаменим помощник в борбата с излишните килограми и извайване на фигурата. Независимо дали спортувате или не липсата на допълнителен калориен прием чрез захарните изделия няма как да не ви се отрази забележимо. Ще отслабвате бързо и неусетно. И най-хубавото е, че няма да страдате, когато ви се прияде нещо сладко, защото стевията съдържа много повече сладост от захарта и то в пъти, а вече се предлага и на изгодна стевия цена в магазинвелосипеди.com. Може да я използвате за приготвяне на сладки, торти, шоколад , подслаждане на напитки и каквото още ви хрумне.
Стевия за отслабване на страхотна цена
За да бъде по-нагледно обяснението, фактите са следните: 1 грам стевия на прах е сладка колкото 300-400 гр захар. За един пакет от 25 гр например означава, че получавате сладостта на 80 кг захар и може да го използвате толкова дълго, колкото прецените. Не са за пренебрегване и всички лечебни свойства, които притежава това растение. Според последни изследвания стевията оказва благоприятно въздействие върху редица заболявания като хипертония, диабет, наднормено тегло, депресия, рак, проблеми със стомаха и жлъчката. Освен всичко това стевията притежава и силен детоксикиращ ефект върху организма.Всички тези свойства на севията се дължат на множеството полезни биоактивни вещества в листата на растението, като най-известното от тях е стевиозид.
Масовото производство в САЩ е възпрепятствано от икономическите интереси на голяма част от производителите на газирани безалкохолни напитки и захарни изделия, тъй като масовото навлизане на стевията на пазара би оказало неприятни последици за тях. Консумацията на стевия не води до пристрастяване като някои подсладители и захарта, да не говорим за вредите за здравето си, които заменяме с ползи.

Можете да си поръчате стевия на прах от онлайн магазин Магазинвелосипеди.com, където залагат само на качество от Западна Европа,което е видно и от серията им хранителни добавки BULK POWDERS, а цените са повече от достъпни. Стевията на прах от опаковка 25 гр струва само 21 лв.и няма нужда да се притеснявате дали не съдържа някакви добавки или химикали. Качеството и коректните отношения са гарантирани.