Мицеларният казеин-защо е най-добър?

Защо да изберем Мицеларен протеин Bulk Powders?
В човешкият организъм се наблюдават два вида процеси- анаболни и катаболни. Казано най-опростено катаболните процеси са свързани с разграждането, а анаболните с изграждането, които са в постоянно равновесие в човешкото тяло, или така се предполага за един здрав индивид. Това, което трябва да знаем, когато искаме да увеличим мускулната си маса е, че трябва да засилим анаболните процеси чрез специална диета. Естествено не може да елиминираме катаболните, а не и нужно. Като заложим на качествен продукт за увеличаване на протеиновия си дневен прием ще постигнем желаните резултати и ще бъдем по-здрави и жизнени. Тук идва и логичният въпрос на бърз или бавен протеин да се спрем? В двата полюса на веригата са разположени суроватъчен протеин като най-бърз и казен като най-бавен. Останалите протеини са измерват спрямо тях.
Мицеларният казеин-защо е най-добър?
Изследванията показват, че след прием на суроватъчен прием количеството на аминокиселините в кръвта се покачва рязко за час-два и след това се наблюдава също толкова рязък спад. При прием на казеин от магазинвелосипеди.com нещата стоят по противоположен начин. Аминокиселините се отделят бавно и имате постоянен прилив в продължение на 7-8 часа. Който и от двата протеина да изберете няма да сбъркате, но изборът ви трябва да е съобразен с желанията и целите,към които се стремите. Специалистите от онлайн магазин Магазинвелосипеди.com вече повече от десет години работят и развиват знанията си в областта на спортната нутрициология и здравословното хранене. Това, което те съветват клиентите си е следното:

„Казеинът е протеин за релеф. Предназначен е за атлети и хора, които се стремят да постигнат бързо орелефяване и добра дефиниция на мускулите. Може да се използва и като протеин за отслабване, защото при ниско въглехидратна диета ще ви даде чувство за ситост и енергия по-дълго време, без да изпитвате глад.“

Забележителното обаче в серията, протеини, които предлагат от Магазинвелосипеди.com е,че за разлика от протеините, които са залели пазара с произход от Китай и съмнително качество, Bulk Powders са произведени в Кьолн, Германия по висококачествена технология и са редовно тествани. Всеки, който е използвал някога казеин знае, че се разтваря доста трудно. Това не важи за казеина Bulk Powders, тъй като е хидролизиран мицеларен протеин и точно заради това притежава добра водоразтворимост и отличен аминокиселинен профил. Най-скъпият и качествен начин за производство на протеин е хидролизата, защото се добавят водни молекули и така протеините се извличат в най-чист вид като се осигурява добра разтворимост на крайния продукт. И накрая цената. За щастие казеинът на Bulk Powders е най-евтиният протеин в Европа и няма да съжалявате за избора си, защото няма да се отрази на финансовия ви баланс. Най-изгодни, разбира се, са по-големите разфасовки. Опаковка от 2,5 кг е на цена от само 98 лв и доза протеин излиза само 1 лв.А това количество ще ви стигне за период от месец до два месеца и половина според начина на прием. Казеинът може да се приема от един до три пъти на ден като една доза е 30 гр. Можете да го комбинирате с бавни въглехидрати като черен хляб, кафяв ориз и зеленчуци при междинни хранения.

Погрижете се за здравето и добрия си външен вид!