Къде се срещат най-много омега 3 мастни киселини?

Може би сте чували интересната статистика, отнасяща се до различните заболявания,особено за тези, предизвикани от повишен холестрол, която дава учудващо различни резултати, според географските ширини. На въпросът защо северните народи, като ескимосите, стоят на последно място по заболявания на сърдечно-съдовата система, както и по случаи на инфаркт и инсулт, въпреки големите количества мазнини, които поемат с рибата, дълго време не е бил намиран отговор. Най-после учените успяват да разгадаят тази енигма, като установяват, че отговорът се крие в рибеното масло, в което се съдържат най-много омега 3 мастни киселини.

По този начин незаменимите ненаситени киселини, които не могат да се синтезират самостоятелно от човешкия организъм, ескимосите си набавят, чрез храната, която е основно риба.

Къде се срещат най-много омега 3 мастни киселини?

В онлайн магазина, предлагащ високо качествено рибено масло, английско качество, ще го намерите във вид на капсули, а пълни подробности по съдържанието му можете да прочетете в сертификата за анализ. Съдържанието на Омега 3 мастни киселини, подобрява цялостното състояние на организма, като основните приложения са свързани със ставни проблеми, включително остеоартрит и проблеми със сърдечно-съдовата система.

Поради противовъзпалителния си характер, с който е известно рибеното масло, можете да се погрижите за вашите стави, дори и ако сте активно спортуващи. Големите натоварвания изискват здравословно и пълноценно хранене. Подобряващи проводимостта на кръвоносните съдове, тъй като предотвратяват натрупването на плака, есенциалните мастни киселини значително способстват за намаляването на риска от инсулт и инфаркт.

С помощта на рибеното масло и омега 3 мастни киселини, можете да подобрите хормоналния баланс, както и да намалите излишните килограми. Оказва се, че в лененото, сусаменото семе и други растения, също се съдържат незаменимите киселини, но те са богати и на фитоестроген, което повишава нивата на естроген, което не е препоръчително за мъжкия организъм. Ето защо за тях е особено важно да наблегнат на рибеното масло, като източник на незаменимите киселини. Освен това в маслото от риба се съдържат есенциалните киселини в най-голямо количество.

Рибеното масло на капсули от Bulk Powders, може да се употребява и от деца, благодарение на липсата на вкус или характерен мирис. Разбира се относно количествата, можете да се осведомите за оптималните дози в сайта, както и със специалист. Важно е да се знае, че не е добре да се комбинира рибено масло с витамин С, както и с други антиоксиданти, поради взаимно неутрализиращото им се действие. Дори да не се намирате в София, можете да поръчате директно от онлайн магазина. Вижте предложението, което е доста евтино в случая и можете да попълните необходимите дози за Омега 3 мастни киселини за вас и цялото семейство.