Качествени лежанки на супер цени с бърза доставка

В днешно време е много лесно да се поддържа добра физическа форма дори и в домашни условия. Без да губите излишно време в път до фитнеса и суетене кой уред сред голямото изобилие да ползвате, вие може да постигнете същите резултати с много по-малко финансови средства. Посетете онлайн магазина Duvlan, който може да ви предложи доста голям избор от спортни стоки и фитнес уреди на ниски цени.

В категорията Спортни стоки и фитнес уреди ще попаднете на секцията с Лежанки на Duvlan.fitness. Ценовият диапазон на видовете лежанки е доста разнообразен като варира от 100 лева до 500 лева. Различават се по функционалността си. Тези, които са мултифункционални, са съответно и по-скъпи, но пък доста по-практични. Всички лежанки в каталога са чудесен уред за тренировки в домашни условия за хора, които търсят компактен и същевременно здрав уред. С тях може да тренирате всяка една част на тялото си като при повечето имате възможност да регулирате наклона на облегалката за една абсолютно завършена тренировка.

Качествени лежанки на супер цени с бърза доставка

В сайта може да видите абсолютно фиксирани цени на всеки един артикул, както и ценоразпис с таксите за доставка при различно тегло на поръчания от вас продукт. Компанията предоставя възможност за безплатни куриерски услуги на всеки един клиент, който направи поръчка, надвишаваща стойността от 100 лева. Времето за изпълнение на доставката се определя от работните дни, но стандартно за територията на град София е до 24 часа, а до останалите населени места в България – в рамките на два работни дни. Duvlan.fitness работи с куриерска фирма Speedy, което е също много голямо предимство, тъй като тя има офиси в цялата страна.

Може да се свържете с тях по всяко едно време на деня като им пратите онлайн запитване от техния официален уеб сайт. Посетете онлайн магазина и разгледайте предложенията в каталога. Ще останете наистина изненадани!